Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Bu Aslanlar, Cudinin Aslanları

 

13.3.2007 01:21:53

ÖZEL HABER… Yazarımız Dündar Sansur, Diyarbakırda Şırnakspor-Kayapınar Maçının Analizini Sizler İçin Yazdı.

 

 

 

BU ASLANLARLAR, CUDİ’NİN ASLANLARI.

   Geride bıraktığımız hafta kendi sahasında Nusaybin Demirspor unutulmayacak bir yenilgi tattıran Şırnakspor’un aslanları, bu hafta da Diyarbakır’da tarih yazarak, dörtte dört yaparak galibiyet serisine yenisini ekleyen Cudi’nin aslanları, kendi liginde önemli bir başarı sağlayarak şampiyonlukta ne kadar iddialı olduğunu dosta düşman herkese göstermiş oldu.

 Diyarbakır Kayapınarspor-Şırnakspor, maçını ta Şırnak’tan gelip izleyen vefalı taraftarların doksan dakika boyunca susmayarak futbolculara moral vermesi görülmeye değerdi.

Bu takım, yöneticisiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla el birliği içerisin de yakaladığı bu güzel tempoyla kesin şampiyon olur diyorum. Buna da inandığımı açıklamak isterim… Ancak bizlerin Şırnaksporumuza, Cudi’nin aslanlarına desteklerimizi esirgememiz şartı ile diyorum.

Geride bıraktığımız hafta, hepimiz Şırnakspor ile Nusaybinspor arasında oynanan maçta, hop kalkıp hop oturduk. Maçta alnının hakkı ile galip gelen Şırnakspor’un galibiyetini farklı bir yerlere çekmeye çalışan Nusaybinspor Başkanı, yaptığı anlamsız çıkışlarla bir başkana yakışmayan davranışlar sergileyerek ortamı germeye çalışması haftaya damgasını vurdu diyebiliriz. Özellikle, Nusaybinspor başkanının basına yaptığı açıklama da, Sayın Valimden, Sayın Emniyet müdürüne, Vekillere Şırnakspor başkanı Sayın Mustafa Şan’a kadar ipe sapa gelmeyen iftiralar ve çamur atmalarla başkana yakışmayan açıklamalar yapması, sporun en önemli kriterlerinden birisi olan centilmenliğe darbe vurması ile birlikte, sporun insani ahlakına da ters düştü. Başkanın yaptığı açıklamaları internetten okuduğumda adeta şok oldum. Yapılan dengesiz açıklamayı burada yazmayı terbiye ölçülerim asla yer vermez... Nusaybinspor başkanını, yaptığı esef verici açıklamalar içinde kınıyorum.

Bu arada, Şırnakspor’un bu başarısın da en büyük emeği geçen sayın valim Aparı’nın desteğini hala sürdürerek Şırnakspor’u yalnız bırakmaması da ayrıca gözlerden kaçmamakta. Şırnakspor adına teşekkürler Sayın Aparı.

Aynı zamanda Tümen Komutanı Sayın Yavuz Paşa’nın da her maçta taraftarlarla birlikte Şırnakspor’un yanında yer alması ve desteklerini esirgememesi de takdirle karşılanmakta.

Ancak merak ettiğim bir konu var? Neden Şırnaklı olan değerli iş adamlarımız da, Sayın Valim ve Sayın Paşam gibi, kendi takımları olan Şırnakspor’un yanında yer almamaktalar? Bu kategoriye bazı değerli iş adamlarımızı sokmadığım gibi kendilerinin de ayrıca yaptıkları maddi manevi destekleri içinde Şırnak adına teşekkürler diyoruz… Hangi iş adamlarımızdan bahsettiğim konusunda onlar kendilerini bilirler diyelim efendim!

Değerli Şırnaklısporlu futbol severler, Şırnakspor’un bu başarısının altında, yatan en büyük nedenlerin başında elbette taraftar desteğinin de geldiğini açıklamak isterim. Özellikle Diyarbakır’da gördüğüm manzara karşısında sevindiğimi de vurgulamak isterim. Şırnakspor’u kar çamur demeden sürekli destek veren ve deplasmanlar da bile Cudi’nin Aslanlarını yalnız bırakmayan o vefalı taraftarlarını da kutlamak isterim. Asıl şampiyon sizlersiniz. Cudi’nin Torunları… Xale Piyodan-Memet’e-Engin’e kadar hakeza maç boyunca susmayan genç taraftarlardan Murat’tan Veysi’ye, Nihat’tan- Zeki’ye kadar ve ismini sayamadığım diğer Şırnak sevdalısı genç arkadaşlarıma kadar, hepsi Diyarbakır’da, statta yerlerini yine almışlardı. Bu galibiyet, ebetteki futbolculardan onlara armağandı desek yeri olur. Ayrıca Şırnakspor kafilesini Diyarbakır dönüşün de ta Kasrik’te, araçlarla karşılayıp Şırnak’a kadar sevinç gösterilerinde bulunan vefalı taraftarında bu gösterileri duygu dolu anların yaşanmasına sahne oldu. Bunu kendi gözleri ile gören Şırnakspor’un değerli futbolcuları, bu vefalı taraftara şampiyonluk armağan edecektir. Bunu biliyorum ve hissediyorum!

Şırnakspor’un değerli oyuncularının Kayapınar maçında kaçırdıkları onca gol pozisyonlarına rağmen galip gelmesini bilmeleri bizleri sevince boğarken, buradan da değerli Allattin hocama da maçtaki eksiklileri not alıp bu sıkıntıların bir sonraki maçlarda tekrarlanmaması içinde tedbir alacağını umut ediyorum…

Her şeye rağmen galip gelerek Şırnak’ı adeta sevince boğan Şırnakspor’un futbolcularını tek tek alınlarından öperek onları kutlarım.  Yedek kulübesinden, maçta aslanlar gibi oynayan bütün futbolcular, gerekeni en iyi şekilde yerine getirirken, özellikle benim gördüğüm Kayapınarspor’un net 2 gol pozisyonunu kale çizgisinden çıkartan ve son dakikada penaltıdan attığı gol ile Şırnakspor’un galibiyetinde önemli bir rol oynayan Bayram olurken, yine yılanmış şarap gibi futbol oynayan Ramazan’da maçın kahramanları arasındaydı. Ayrıca her maçta sahada harikalar yaratan İlker’de bazı hatalar yapmasına rağmen yinede sürekli pres yaparak durmadan koşarak güzel bir maç çıkartı. İnanıyorum ki, İlker, önümüzdeki maçlarda çok daha iyi bir performans sergileyerek gerçek İlker’i dost-düşman herkes gösterecektir. Aslında, Şırnakspor’un ismini hatırlayamadığım tüm futbolcuları en iyi şekilde takım ruhunu sergileyerek, maçtan kopmayarak maçın son düdüğü çalana kadar galibiyete endeksli bir mücadele sergilediler. Tekrar Alattin Hocanın aslanlarını kutlarım. Şırnakspor Başkanı Mustafa Şan’ında devre arasında futbolcuları motive ederek onlara moral vermesi ve maç boyunca hiç oturmadan ayakta heyecanla maçı izlemesi ile son dakikaya kadar biz bu maçı alacağız diyerek bizlere de moral vermesi gözlerden kaçmadı. Anlaşılan Başkan Şan, herkesten çok umutluydu ve inançlı… Bir ara bize dönüp, şampiyonluk bu taraftara yakışır diye söylendi Başkan Şan… Evet değerli başkanım, sana bütün yüreğimizle katılıyoruz., kesinlikle Şampiyonluk yakışır bu taraftara…

Şırnakspor, deplasman da aldığı bu galibiyetle beşinciliğe yükselerek, bu haftayı en iyi şekilde kapatan takımlardan birisi oldu. Bunun yanın da rakiplerine de eften püften bir takım olmadığını da gösterdi. Bu yükselişin önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız ligin lideri DİSKİ maçını da alarak devam etmesini Cudi’nin Aslanlarından beklediğimizi ifade etmek isterim. Şırnakspor-Kayapınar maçında vefakâr taraftarlarımızın attığı bir sloganları çok hoşuma gitmişti. Evet sevgili Şırnak’lı taraftarlar” sporculara hep bir ağızdan “biz size güvendik, sizde güvenin” diye tezahürat yaparak onlara moral verirken,  güzel bir ifadenin de altını çiziyorlardı. Evet, aynısını yine tekrar ederek Şırnakspor’lu futbolculara söylemek isterim” Evet, biz size güvendik sizde güvenin!

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338115

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber